Херо: Черно море има реални шансове за Топ 6

"Моряците" играят приятен футбол под ръководството на Никола Спасов, каза Димитър Димитров

Бъдещият треньор на Левски Димитър Димитров - Херо, който следи изкъсо случващото се в родната "А" група коментира пред varnautre.bg шансовете на Черно море за класиране в първата шестица. "Черно море разполага с добър отбор и има реални шансове за класиране в Топ 6. Тимът запази ядрото си от футболисти от миналия сезон и до последно ще е в борбата за шестата позиция. "Моряците" играят приятен футбол, което се видя и в последните мачове под ръководството на Никола Спасов", сподели Херо.

Специалистът бе категоричен, че варненци няма да се дадат без бой и ще объркат много сметки през втората част на редовния сезон. "Морето винаги е бил боеспособен отбор и фактор в шампионата. Няма да се предадат лесно. Всеки отбор е респектиран когато гостува на стадион Тича във Варна. Черно море разполага със своите аргументи, за да играе в Топ 6, а и Варна като футболен град заслужава тимът на Никола Спасов да е сред най-добрите шест в "А" група. Големият проблем на варненци бе при старта на първенството, когато играха колебливо и загубиха много точки. Сега трябва да наваксват".

Херо смята, че първите пет отбора в шампионата са ясни, като не очаква изненади до края на втория дял от редовния сезон. "Лудогорец, ЦСКА, Левски, Литекс и Берое са сигурни. Черно море ще трябва да се бори с Локо Сф и Ботев Пд за последната квота. Между тези три отбора ще е битката за място в Топ 6, като и трите тима имат шансове и футболни аргументи да се преборят за тази позиция", завърши Херо.