„Беднякът милионер” остана без покрив

Паунчев изгуби 100 декара земя и двуетажна къща

Момчето, станало известно като "беднякът милионер" загуби и покрива над главата си. Частен съдия изпълнител въведе във владение представителите на фирма, която преди половин година е купила последните 17 декара на Паунчев, съобщи „24 часа”.

22-годишният Милен Паунчев, станал известен като „беднякът милионер от „Остромила”  до преди година  е собственик на 100 декара земя и двуетажна къща. Вчера Паунчев остана само с дрехите на гърба си - черен анцуг и суичър, лаптопа си и четката за зъби. В джоба си имаше 17 лева. Адвокатите на двете страни влязоха в спор и си размениха взаимни обвинения.

От тук нататък спорът ще продължи в съда. Как – не е ясно. Фактите обаче са следните. Имот от 17 декара с лице към пътя за Овощарския институт плюс двуетажна къща (луксозно ремонтирана) са продадени за 42 хиляди лева. Бившият собственик Милен Паунчев твърди, че е измамен. Пълномощникът на купувача Александър Арабаджиев – адвокат Милен Русев смята, че в България пазарът е свободен. Развитието на случая предстои.