Кандидат-депутатите от ГЕРБ-София с предизборни инициативи в столицата

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР ще проведат днес предизборни инициативи в София.

От 11 часа кандидат–депутатът от 23 МИР Владимир Иванов ще присъства на откриване на нова спортна зала в читалището на с. Бистрица. В 11:30 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатът за народен представител Кръстьо Кривов ще проведат среща с граждани пред градинката на КАТ.

В 10:00 часа кандидатите на ПП ГЕРБ от 24 МИР Валентин Радев, Анжела Христова, Петя Генчева и Филип Спасов ще присъстват на спортен празник в с. Бусманци. В 13:00 часа водачът на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова и кандидатите за народни представители от 24 МИР Евгения Алексиева, Веселин Вучков, Томи Николов, Стефани Михайлова, Лилия Недкова и Маргарита Александрова ще присъстват на курбан за здраве и успех в Кремиковския манастир. В 16:00 часа Бъчварова ще се срещне с граждани на открита приемна пред Софийския университет “Св. Климент Охридски“. От 17:30 часа столичани ще могат да разговарят с Румяна Бъчварова на откритата приемна на ПП ГЕРБ в парк „Заимов“.

В 11:00 часа кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Станислав Иванов, Димитър Тодоранов, Костадин Костадинов и Димитър Узунов ще представят основните приоритети от управленската програма на ПП ГЕРБ в откритата приемна на партията в с. Мало Бучино. От 11:00 до 16:00 часа кандидат-депутатите от 25 МИР Христо Гаджев и Антония Петрова ще се срещнат с граждани на открита приемна на кръстовището на бул. „Панчо Владигеров“ и бул. „Джавахарлал Неру“.