ГЕРБ ще се бори за втори управленски мандат и трябва да получи пълно мнозинство

ГЕРБ трябва да управлява, за да отговори на очакванията на хората, за да бъде заменен фалшът с отговорност и справедливост

ГЕРБ иска европейска перспектива за българските граждани. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в Шумен. Той изтъкна острата необходимост от убедителна победа на ГЕРБ. „Мнозинството дава стабилност, прогнозируемост и перспектива да върнем България в европейския път”, подчерта Цветанов.
„ГЕРБ трябва да управлява, за да отговори на очакванията на хората, за да бъде заменен фалшът с отговорност и справедливост”, заяви Цветан Цветанов. По думите му, българските граждани са уморени от всичко, което провокират политиците и искат да живеят в среда, в която държавниците говорят за перспективи и реални политики, децата остават в България, родителите им имат работа, възрастните получават достойни пенсии, а правителството работи за развитие на регионите. „Възможност и перспектива за развитието на Шуменски регион ще даде изграждането на автомагистрала „Хемус”. Затова бъдещото правителство на ГЕРБ ще търси европейско финансиране за автомагистралата”, посочи Цветанов.
Цветан Цветанов призова за максимална избирателна активност на 5 октомври като единствен начин за противодействие както на страха, така и на контролирания купения вот. „Заедно сме по-силни отколкото всеки един поотделно, нека сложим край на омразата и на противопоставянето. Трябва да помогнем на всички населени места, в които има страх от уволнения или репресии”, посочи той „Това, което трябва да направи ГЕРБ, е да каже „не” на агресията и „не” на реваншизма. ГЕРБ няма да прави коалиция на никаква цена с БСП и ДПС”, категоричен беше Цветанов.