Цветан Цветанов: Управлението не е привилегия, то е отговорност

„ГЕРБ винаги формулира такива политики, които може да изпълни“, посочи той.

"Нужна е висока избирателна активност на 5 октомври".

Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов пред структурата на ГЕРБ-Шумен.

Той посочи, че структурата от големия град трябва да помогне за преодоляването на страха в смесените райони.

Цветан Цветанов обясни, че е впечатлен от днешните си срещи, проведени в с. Венец и с. Вълнари, Шуменско, където според него целенасочените усилия на ГЕРБ за приобщаване на изолираното от десетилетия население дават резултати.

Заместник-председателят на ГЕРБ изрази задоволство от положителните промени в Община Смядово, където благодарение на политиката на ГЕРБ и активното взаимодействие с местната власт градът е преобразен.

„ГЕРБ винаги формулира такива политики, които може да изпълни“, коментира Цветанов. По думите на Цветан Цветанов, държавата е в тежка ситуация и трябва да се управлява с голяма отговорност, която ГЕРБ като партия е готова да поеме.

„Управлението не е привилегия, то е отговорност“, заяви Цветан Цветанов. Той беше категоричен, че при убедителна победа, ГЕРБ ще получи пълна подкрепа от Брюксел за успешното усвояване на средства от европейските структурни фондове.

Пред присъстващите, заместник-председателят на ГЕРБ заяви, че автомагистрала „Хемус“ ще бъде основен приоритет при бъдещото управление на партията, като ще бъдат положени усилия да се търсят европейски средства за реализирането на този стратегически проект.