Цветан Цветанов: Винаги, когато хората са се нуждаели от помощ, ние сме реагирали адекватно

Тези ботуши сега са чисти, но след час няма да бъдат същите

Кандидати за народни представители от ГЕРБ помагат на пострадали семейства в община Георги Дамяново, област Монтана. Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, водачите на листите за 12 МИР-Монтана Десислава Атанасова, 6 МИР-Враца Петя Аврамова, 15 МИР-Плевен Цецка Цачева, 5 МИР-Видин Ивайло Московски и кандидати за народни представители от ГЕРБ от рано тази сутрин помагат на нуждаещи се в селата на община Георги Дамяново. Сред хората е и евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев.
Цветан Цветанов бе категоричен, че представителите на ГЕРБ винаги са реагирали адекватно навсякъде, където хората са се нуждаели от помощ. Той даде за пример Мизия, където депутати от Видин, Враца и Монтана бяха сред нуждаещите се веднага след наводнението. Цветанов припомни и трагедията в село Бисер, където в качеството си на вицепремиер, той бе цяла седмица. „Тези ботуши сега са чисти, но след час няма да бъдат същите, защото ние наистина сме дошли, за да помогнем на бедстващите“, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.
Водачът на листата за 15 МИР-Плевен Цецка Цачева бе категорична, че в настоящия момент е по-смислено кандидатите за народни представители да бъдат сред нуждаещите се, отколкото да водят популистки дебати в някое студио.