"Берое" гостува на футболният бг герой "Лудогорец"

Двубоят е днес от 20,00 часа на "Лудогорец Арена"

Сблъсъкът "Берое" - "Лудогорец" ще се играе тази вечер в мач от VII кръг на "А" футболна група. Двубоят между двата тима е първият за "Лудогорец" след реванша със Стяуа от плейофите в Шампионската лига.
В "Берое" гледат сериозно на срещата, но имат доста проблеми в защита преди гостуването.
Атанас Зехиров и Георги Динков ще отсъстват от разширения състав за сблъсъка с „орлите“ поради контузии. Всички останали футболисти ще бъдат на разположението на Петър Хубчев за неделната среща.
Новото попълнение на Берое Михаел Ковачевич все още очаква да направи своя официален дебют за първия отбор, но е много малко вероятно да започна в титулярния състав на „зелените”.
По предварителна информация в разградския отбор пък ще липсва героят Козмин Моци, който получил 3 дни почивка и ще пропусне двубоя.
Във временното подреждане на шампионата преди този кръг „Берое“ бе на втора позиция с равен актив с „Лудогорец“ и „Ботев“. След изиграването на двубоите от събота домакините са четвърти, а гостите шести с актив от 11 точки.

В досега изиграните 6 срещи между двата тима на ниво „А“ група „заралии“ все още нямат победа, а са постигнали единствено едно равенство. Головата разлика е 2:12, в полза на „орлите“.