Героят Моци пропуска "Берое" в неделя?

Старозагорските фенове се надяват Лудогорец да играе по-слабо заради опиянението от победата си

В Берое са доволни, че героят на Лудогорец – Козмин Моци няма да играе в неделя. Румънецът получил три дни почивка след феноменалното си представяне срещу Стяуа и ще пропусне сблъсъка на върха, пише stz7.com.
Това означава, че в центъра на защитата на Лудогорец ще са най-вероятно Терзиев и Барт, което дава далеч повече възможности за бързите нападатели на Берое – Венцислав Христов и Мапуку в неделя, прогнозира изданието.
Фенове на Берое пък се надяват Лудогорец да играят по-слабо, опиянени от постигнатите успехи в Шампионската лига и празненствата след това. Берое заема второ място в шампионата и един добър резултат срещу шампиона може да вдъхне сили на зелените от Стара Загора за атака на титлата. Срещата е в неделя от 20:00 часа.
Междувременно стана ясно, че непосредствено преди началото на домакинството срещу "Берое", ще бъде направена първата копка по изграждането на новия стадион на Лудогорец в Разград.
Стартът на строежа ще започне от сектор „Д“, който се намира зад дясната врата. В завършен вид новият стадион на Лудогорец ще бъде от най-висока категория и ще може да приема мачове от групите на двата европейски турнира – Шампионска лига и Лига Европа. Героят на „Лудогорец“ Козмин Моци ще има втори звезден миг на стадиона в Разград, преди мача с Берое румънецът ще счупи шампанското в багера за първата копка на започващата реконструкция.