27 август: Размисъл и самоанализ

Хороскоп

26-08-2014, 19:00

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Дева - Структура, яснота и ред

Слънце в дева, Луна в Дева. Астрологична картина на деня

Сряда е ден на Меркурий - Господар в царството на Дева, но въпреки ясната покана на Новолунието в Дева за преминаване към работен режим, Луната ще се движи на празен ход, което доста ще затрудни напредъкът в делата ни и най-вече ще обезсмисли усилията ни да го постигнем. Днес за разлика от вчера, пречките ще бъдат трудно преодолими. Спестете си напразни усилия и се оттеглете временно. Все пак сега успехът сега ни зависи от умението да се нагодим и реагираме адекватно на измененията в текущата реалност, а покоя ще ни даде възможност за размисъл и анализ. Съществено внимание следва да отделим на изграждането на обективна самооценка, тъй като в следващите дни тя ще ни бъде необходима за да се предпазим от илюзии и погрешни изводи.

Въпреки привидно пасивната енергетика на деня, той може да ни поднесе събития и преживявания с неочакван и нееднозначен характер. Внимание изискват междуличностните взаимоотношения и връзки, чиято устойчивост и жизнеспособност ще бъде подложена на сурова проверка. Овладейте претенциите и критиката си до разумни граници, а ако към вас са отправени такива, се постарайте да придобиете максимална яснота относно изискванията към вас. Недомлъвките, намеците и емоционалните манипулации сега ще пораждат остри реакции и със сигурност няма да съдействат за постигането на желаните щастие и баланс във взаимоотношенията. Ако пък претенциите ви са незначителни или неоснователни, по добре ги задръжте за себе си и не рискувайте ценни за вас взаимоотношения. В случай че ви е трудно да се справите с емоционалните си състояния, си намерете достойна работа в която да концентрирате вниманието си.

Работа и бизнес
Денят е подходящ по скоро за рутинни дела, отколкото за мащабни начинания. Оттеглете се от активно взаимодействие и поработете в усамотение особено ако дълго сте отлагали работа, изискваща търпение, педантизъм и внимание към детайлите.В следващите дни ще ви бъде още по-трудно да се посветите на нея.

Здраве, хранене и красота
Установяването на здравословен режим на живот сега повече от всякога е както необходимо условия така и  гаранция за общото благосъстояние на организма. Търсете нови източници на жизнена енергия, за укрепване на имунитета, за профилактика и лечения. Възникващите сега симптоми изискват незабавна реакция. Колкото по-внимателно и отговорно се отнасяме към здравето си сега, толкова по-малко проблеми ще имаме с него в бъдеще.