Мика изнудвала видимо доволните?! Ти да видиш!

Малката Кама искала безплатна реклама за бизнеса си

Интересно как и от къде приятелката на Шакира е усвоила бизнес маниера си, но уви у нас номерата й не минават.

Мика Стоичкова си била наумила, че щом се е съгласила да използват лицето на татко й, Мария Илиева и Криско трябва да се превърнат в нейни роби поне за две години. Новоизлюпената модна диктаторка настоявала съдията от Х-Фактор и габровският рапър да работят за нейното благо поне две години, като Илиева стане рекламно лице, а Криско се отдаде тотално на нейните ревюта, презентации и събития.

Подобни условия обаче няма как да бъдат изпълнени безвъзмездно от двете нашумели лица. Мария Илиева е популярна с умението да селектира прецизно продуктите и услугите, които рекламира. Тя е била лице на известни шампоани, шоколади и голяма френска банка. Да рекламира безизвестна модна марка на малко популярна футболна наследница е меко казано стъпка назад.

Криско, който нашумя бързо и стана може би най-обичаният от тийнейджърите рапър е затрупан с добре платени ангажименти и няма как да спре да изкарва пари само за да търка потно дупе по столчетата на Минкините ревюта.

След като не се поддали на изнудването Мария Илиева и Криско премахнали физиономията на легендарният Стоичков от видеото си, но вече било късно. Както е известно на татко й, и на обикновените хорица, щом Мичето си науми нещо трябва да го има. Откажеш ли й все едно си обявил война на дявола. Така сладураната започнала да плаши жертвите си със съд. Щом и това не помогнало в осъществяване на „бизнес плана” Мика решила, че трябва да впрегне медиите в своя полза. След язвителен Фейсбук пост, недостатъчно заострената чикийка (малко тъпо ножче б.а.) активизира жълтите медии в своя полза и започна жлъчно слюнкоизхвърляне по адрес на Мария Илиева и дуетния й партньор.

В публикацията си, тя подчертава убеждението си, че за неволите на нейният бивш сексуален партньор е виновна именно поп дивата, и че двамата с Криско ще трябва да си „платят”. Не стига това, ами Стоичкова джуниър даде интервю за някакво Лайфстайл списание, в което заявява, че видиш ли Мария Илиева не била чист човек.

Ако ще повдигаме темата за чисти и честни хора, нека да напомним, че отдавна е време бисексуалния бивш приятел на Мика да излезе и да разкаже, кой и защо прати качулати побойници подире му. Нищо чудно да излезе, че гордостта на Белослав е бил бит от някой близък на Мика, което може да се е случило и съвсем случайно разбира се. Все пак тя е известна, и както казва самата тя в техните „среди всичко се знае”.