Аръков с нов прякор - „Каръков”

В полунощ маскирани пребиха актьорчето от „Фамилията”

Иво Аръков бил пребит от маскирани с тръби на излизане от дома си на улица „Иван Сусанин” в квартал „Манастирски ливади”, разтръбиха електронните издания днес следобед.  Сигналът за нападението е получен в полицията около 20 минути след полунощ.

Аръков е откаран в неврохирургията на ВМА с контузно-разкъсна рана на главата и прободна в областта на мишницата. По-късно е бил освободен за домашно лечение.

Този факт би трябвало да успокои разтревожените му почитателки, че нещата не са чак толкова зле и любимецът им много скоро ще се върне към обичайните си занимания по софийските заведения.

По време на нападението Аръков е бил със свой близък приятел известен като Митко Малкия. Потърпевшият коментира инцидента в профила си във Фейсбук така:

"За да спрат всякакви спекулации, предположения и залагания и за да не се измества фокуса от глобалната световна катастрофа с малайзийския боинг, ще кажа кратко, точно и ясно: Да, разпространената информация за злополуката с мен е вярна. Непонятни за мен са мотивите на извършителите. Слава богу не бях сам, а с моя приятел Митко Малкия. Добре съм и ще ставам все по-добре. С това завършвам всякакви коментари по темата, благодаря!"

Припомняме, че белославския гларус често осъмва „загадъчно” опиянен по столичните бардаци.

Всеизвестен факт е, че нежният Иво използва знаменитости за да трупа дивиденти и да се издига в кариерата и  понякога дори успява да си уреди роля в някое сериалче.

Пъплейки по стълбата на славата той премина през креватите на не една или две популярни българки. В дългия списък с употребени са Мария Илиева, Елен Колева, Яна Маринова и Мика Стоичкова, като не споменаваме имената на няколкото застарели телевизионни деятелки осигурили му роли на екрана.

В последните дни усилено се заговори, че сладникавия жребец е свил перките си след доста бурната раздяла с щерката на Камата. Изглежда му е станало ясно,  че  няма никакви реални шансове отново да изгрее на театралния небосклон и да се изхранва с игра на сцената.

Самонадеяно той отказа и малкото роли, които имаше в края на годината под предлог, че родната сцена му е тясна и че го канят на прослушвания в Америка. Всъщност той се надяваше бъдещият му тъст да го пробута в Холивуд, но Камата не успя да лансира и собствената си щерка, камо ли калпавия си кандидат-зет.

Сега след като остана без шансове за холивудска кариера, на която се надяваше покрай връзката си с Мика, Ивчо отново потърси утеха на рамото на старата си дружка Мариус Куркински.

За никого в артистичната гилдия не е тайна, че точно Мариус Куркински  откри Аръков за сцената и го лансираше в свои постановки, докато не го взеха в един-два сериала.

Липсата на пари и реалната опасност от тотална забрава подтикнала амбициозния кариерист отново да потърси стария си приятел Мариус и със сълзи на очи да му разкрие незавидното си положение. Куркински му простил предателството,  смилил се над него и веднага му дал роля, за да закърпи изтъняващия си бюджет, който  мексиканският му ресторант съвсем подкопал.

Близките отношения с Мариус от своя страна подкопават и без това разклатения му имидж на Казанова и подхранват слуховете за неговата бисексуалност.

Връщаме се към актуалната тема – побоя, който му беше нанесен, търсейки евентуални мотиви за нападението. Въпреки, че във Фейсбук изявлението си пострадалият твърди, че причините за атаката са му неизвестни, това е поставено под съмнение от медиите.

Възможна версия е сплашване, заради големи финансови задължения към хора от сенчестия бизнес и ъндърграунда. Друг вариант е гей нишката, според която двойката е нападната защото са припознати като хомосексуални. Третото предположение е, че цел на атентаторите е бил придружителя на Аръков. Ако питате нас обяснението е доста по-прозаично – някъде и някога Иво се е напил, сгазил е лука и се е направил на мъж, макар, че не му отива.

Шумно обсъждана в клюкарските среди пък е версията, че маскираните апаши за изпратени от настоящ партньор на някоя от бившите любовници на „Ромео” Аръков, заради непрекъснатото напомняне на старите си завоевания по медиите.

След толкова много провали на сцената и в живота Аръков може съвсем успешно да смени фамилията си на Каръков.

Още по темата вижте и в "Ексклузивно! Кой преби бисексуалния кандидат зет на Стоичков".