Караянчева: Собствениците на ВиК Кърджали са ДПС и БСП - bulgaria.utre.bg

Караянчева: Собствениците на ВиК Кърджали са ДПС и БСП

14 август 2014, 18:11 | BulgariaUtre

Решенията се взимат от тях

Отново надделяват икономическите интереси за сметка на хората и за съжаление това е факт – задкулисието и прокарването на интересите на определена фирма. Това каза за Фокус Цвета Караянчева, народен представител на ПП ГЕРБ и председател на партията в Кърджали.

„Тук вече повече от 20 дни кърджалийци не могат да пият водата от чешмите. Има замърсяване, което вече коства над 20 дни купуване на минерална водата. ВиК в продължение на 20 дни залъгва с „днес-утре”, добави тя. По думите на народния представител на територията на пречиствателната станция в района са присъствали външни лица от фирма, която няма договор за пречистване на водата, за което лично от Караянчева е подаден сигнал до Прокуратурата и е образувано разследване.

„З60 хил. граждани на Кърджали и Момчилград не могат да пият вода. От 2006 г. водата в Кърджали се пречиства с регент, от който е много бистра, но след като се е намесила друга фирма, тя започва да внася друг регент. Това е турска фирма, която е нямала разрешение да бъде на пречиствателната станция”, допълни още Цвета КараянчеваКоментари (2)

Потребител
око
20 дни Темида бездействува, срещу убийците на хора, в гъсто населен район? И взема заплатки, бонуси? А тия тровят хора, деца? Гадничко изглежда, ... 20 дни масово престъпление срещу човечеството от бесепародепесарско назначение? И Президент, Гл. прокурор, ...да не ги нарита, [ още... ]
14 август, 22:27 ч.
Потребител
око
Съд за сключилият договора! И понеже се трови живота на хора, по 20 г. и на сключилия договора и на доставчика! Цацаров, ади размърдай се бе! След екшъна около КТБ май заспахте? Я тук тровят хора, това е предумишленно убийство, а вие Закона сте в зимен сън? Ми то вече 25 г. не се ли наспа това правосъдие? Ставате съучастници на тия в предумишленно убийство, бе? Или щот са те назначили, не смееш да ги хапеш? Тъжно.
14 август, 21:56 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета