28-29 юни: Семеен уикенд

Хороскоп

27-06-2014, 22:26

Снимка:

COURTESY NOAH’S ARK

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Рак. Да се разберем със себе си

Слънце в Рак, Луна в Рак-Лъв

Почивните дни ще преминат сравнително спокойно и приятно, особено ако съсредоточим вниманието си в по-интимния кръг и общуваме най-вече с тези, чиято компания ни е наистина приятна. Позвънете на тези, които отдавна не сте виждали, поговорете си  задушевно с членовете на семейството си, изненадайте ги с вкусни лакомства или малки подаръци. Домът и семейството ще имат особена притегателна сила за повечето от нас, която можем да използваме за създаване на повече уют и хармония във взаимоотношенията. Ако сте почитатели на по-светските изяви би било мъдро да ги планирате за неделя. Тогава те ще бъдат много по-ярки и запомнящи се, а и така ще си спестите някои проблем с децата и брачния партньор, които в събота може би ще се почувстват обидени, ако ги лишите от внимание и грижа.

Неделята ще започне мързеливо и ако нямате конкретна причина за активност, съвсем спокойно можете да си позволите да релаксирате до насита.Така или иначе, пришпорването на хора и събития няма да има очаквания ефект. Онова, което е писано ще се случи от само себе си, а върху другото нямаме никакъв шанс да въздействаме. Ако ви се налага да взимате някакви решения, следвайте интуицията си, ако имате нужда от помощ, използвайте молитва. Има дни в които тя върши чудеса и този е именно сред тях.

Във вечерните часове на неделния ден, фокусът на вниманието ще се премести към романтичните увлечения и връзки. Постарайте се да доставите удоволствие на любимия си човек-старанието ви ще бъде възнаградено с незабравими мигове на споделена близост.

Здраве хранене и красота
Всички физиологични процеси са в застой, а налягането в клетките е твърде голямо. В природата и тялото протича процес на обновление и намесата в него е нежелателна и дори вредна.Това може да създаде проблеми на хора с чувствителен стомах и страдащи от заболявания на храносмилателната система, тай като Луната в Рак традиционно стимулира апетита  и влечението към кулинарни изкушения. Бъдете умерени и не натоварвайте излишно организма.В неделя е необходимо да се вслушате в нуждите и желанията на тялото си -  то само ще ви подскаже какво му е необходимо и какво му вреди.
Удачни са грижи за лицето, но само в случай че се избегне всякаква опасност за нараняване на кожата в следствие от козметичните процедури.