Феро: Бадема ще се върне в ЦСКА, ако феновете му простят

Спасов смята, елиминирането на Литекс от Зимбру като своя най-голям провал в евротурнирите

Треньорът на Монтана Ферарио Спасов е подходящ събеседник да коментира съперника на ЦСКА в предварителните групи на Лига Европа Зимбру (Кишинеу).
През 2003,  Ферарио Спасов начело на Литекс бе отстранен от същия молдовски клуб след 0:0 в първата среща в Ловеч и 0:2 в Молдова. От друга страна през цялата 2004 Ферарио Спасов бе треньор на ЦСКА. Феро  говори пред Sportonline.bg за предстоящите мачове на "армейците" със Зимбру,както и за взаимоотношенията на Емил Гъргоров с ЦСКА.


- Феро, Зимбру ти е познат отбор. Какво трябва да направи ЦСКА  за да  отстрани молдовския отбор?
- (смее се)  Зимбру ми е до болка познат отбор! В личен план това е моя най-голям провал в  евротурнирите. Аз имам и обяснение защо се стигна до това отпадане на Литекс, който тогава бе добър отбор.  Но смятам след време като напиша автобиографията си, тогава да кажа какво се случи. Що се отнася до ЦСКА, те трябва да превъзмогнат всички свои проблеми за момента и да се съсредоточат върху мачовете със Зимбру. С футболистите които притежава в момента ЦСКА смятам, че ще отстрани молдовците.

 

- Бил си треньор на Емил Гъргоров.  Как ще коментираш взаимоотношенията му с ЦСКА?

- Бил съм треньор в ЦСКА и на Бадема, и на Велизар Димитров и на Христо Янев. Много добро поколение играчи. За мен решаващ фактор за завръщането на Бадема в ЦСКА след всичко което направи ще бъде „армейската“ публика.

 

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ВИЖТЕ ТУК