24 юни: Оживление

Слънце в Рак, Луна в Телец - Близнаци

Ако не ви се налага да прилагате дипломатични подходи за решаване на конфликтни ситуации, днешният ден ще ви донесе спокойствие и доволство. В сутрешните часове стремежът към личен комфорт, ще надделее над свободолюбивите пориви, което ще улеснява взаимодействието с околните и ще ни помага мъдро да се дистанцираме от хора, които ни създават емоционален дискомфорт. Вселената ще ни създаде и благоприятни условия за решаването на финансови въпроси и работа,по теми, касаещи личното ни благосъстояние. Идеален момент за дела изискващи повече търпение, в които не ни се налага да разчитаме на някой друг.

Следобед интересът ни към околния свят ще преживее ренесанс, а вниманието ни ще бъде привлечено най-вече от нови и интересни източници на информация, възможности за обучение, приятни срещи и телефонни разговори. Ако сте прекарали последните дни в усамотение, потънали в усърдна работа, е време да излезете навън, да пообщувате с приятели, да посетите културни и обществени събития.

Работа и бизнес
Ако текущите ви задачи изискват задълбочена работа, повече внимание и търпение, побързайте да я свършите в първата половина на деня.Мнозина ще се чувстват привлечени от възможности за по-крупни, дългосрочни начинания но следва да имате предвид че те ще се развиват непредсказуемо, вероятно съвсем не според вашите очаквания. Сега не е време за нови начинания. Поработете върху вече започнатите проекти и довършете онова което е готово за финализиране.

Здраве, хранене и красота
Най-ефективни днес ще бъдат пречистващи и почистващи процедури. Изключително благоприятен  момент за антицелулитните и лимфодренажните масажи. Един от най- добрите дни за боядисване на косата-цветът ще бъде особено наситен и ще се запази за дълго.

Всякаква груба и трудно смилаема храна днес трябва да се избягва, особено гъбите. Полезно ще бъде да пиете повече вода. Колкото повече, толкова по-добре - водата ще подпомогне отчистителните процеси в организма ви и ще съдейства за освобождаването на шлаки и замърсявания по естествен път, без неприятни последици.