Горката Крисия! Слави Трифонов разплака малкото ангелче

Близките на детето са бесни заради гаврата на шоумена

Талантливата Крисия Тодорова накара близките си да се ядосат искрено на Слави Трифонов. Момиченцето се почувствало разочаровано на двойния си празник. На първи юни Крисия навършила 10 годинки, а рождения й ден съвпада и с празника на детето.

По този повод семейството й организирало голямо тържество в родния Разград, а Слави Трифонов получил специална покана от родителите й и от самата Крисия. Шоуменът лично потвърдил, че ще присъства на тържеството и заявил, че за него ще бъде огромна радост да донесе щастие на Крисия.

Навръх рождения й ден обаче, Слави Трифонов се обадил по телефона, за да уведоми, че му е изникнал друг ангажимент и няма да присъства на празника, пише Пик.

„Думите му много разочароваха Крисия. Тя го чакаше с нетърпение, защото за нея Слави Трифонов е нещо голямо, велико. Тя страшно му се възхищава и го гледа с респект. Как го чакаше само. Беше казала на всичките си приятелчета и когато Слави Трифонов не дойде, Крисия се разплака. Реакцията й е нормална, все пак е едва на 10 годинки. Но постъпката на Слави Трифонов не беше честна“, разкриват близки на Крисия Тодорова, присъствали на празника й.

Не се знае дали Слави Трифонов е съжалил за тъгата, която е предизвикал у сладураната Крисия на рождения й ден, но може би ще се опита да компенсира това като я уреди да участва в предстоящия сезон на „Гласът на България“.

Слави Трифонов беше обещал на Крисия да съдейства за включването й в конкурса, въпреки малката й възраст. Според Дългия Крисия притежава невероятен талант и професионализъм на зрял човек, затова трябва да й се даде шанс, макар да няма нужните години.

„Дано удържи на обещанието си и да се реваншира на Крисия за това, че на практика я излъга на рождения й ден. Но, каквото и да стане, съдбата на това дете е предначертана. Крисия е уникален изпълнител и успехите й тепърва предстоят“, убедени са близките й.