Крисия се скри - преследват я нахалници и подмазвачи!

Съдбата на Симона е същата като на Крисия

Крисия Тодорова, по- известна като "детето-чудо", е напълно ужасена от славата, която получи неочаквано, като победи в конкурса за партньорка на г-н Андреев в "Шоуто на Слави". Певицата от Разград буквално е същисана от вниманието на роднини, близки, както и напълно непознати хора, които я преследват, откакто придоби слава и известност.

Много от хората я молят за помощ, други пък искали да ги запознае със Слави Трифонов, а трети неуморно искали автографи. Точно поради тази причина тя буквално се скрила след първия си голям концерт в Свищов на 1 март. Там тя се изяви с финалистките от предаването, като направи дует със Симона, която също бе фаворит в конкурса.

Съдбата на Симона е същата като на Крисия - била преследвана от всички в родния си град, като се чудела как да се спаси от досадниците.

„Криси е ужасена, защото вече няма миг покой. Телефоните на майка й Ангелина и татко и Марин звънят денонощно, тя е затрупвана от коментари, покани и молби във „Фейсбук” и се чуди как да се спаси. В началото бе усмихнато и добронамерено дете, а сега е все по-кисела и притеснена и не общува с никого. Не пожела дори на бис да излезе в събота на концерта в Свищов и побърза да избяга от публиката. Майка й я изведе от залата още преди да завърши концерта, за да избегне тълпата и да се скрие”, обясниха от Ку-Ку Бенд.

Хората на Слави Трифонов прогнозират, че довечера щяло да е още по-страшно, тъй като на Крисия и предстои да пее в родния си Разград, където напливът на почитатели и подмазвачи щял да бъде зашеметяващ.