17 юни: Сговорна дружина планина повдига

Хороскоп

17-06-2014, 02:01

Снимка:

ФОТОГРАФ: © VARNAUTRE.BG | STREET MAN

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата 16 - 22 юни: Надежди и поуки

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Слънце в Близнаци, Луна във Водолей

Във вторник, Луната във Водолей ще подхранва у нас чувството за свобода и независимост и ще ни дължи далеч от домашните дела и обичайното русло на ежедневието. Онова, към което ще насочваме вниманието си, ще бъдат срещите с приятели и хора, с които споделяме общи идеи и интереси. Зад привидното дружелюбие обаче, ще успяваме да съхраним вътрешна дистанция, строго охранявайки личните си граници. Затова не разчитайте на сърдечно и задушевно общуване. Интересът днес е по скоро интелектуален, отколкото емоционален и ако успеете да се впишете в тази формула, денят ви ще премине интензивно, ползотворно и без сътресения, породени от нечие емоционално отчуждение.

Добре е да планирате по-важните срещи и задачи за следобедните часове. Преди обед, тяхната реализация ще среща пречки и затруднения. Следобедните часове ще преминат много по-леко и резултатно, а малки успехи ще ни носят радост, прилив на самочувствие  и лично удовлетворение. Добър повод да посветим вечерта на социални и обществени мероприятия, да се срещнем с приятели или да се посветим на интелектуалните си интереси.

Работа и бизнес
Търсете съмишленици за решаване на текущите проблеми и задачи и се опитайте да впишете личните си интереси в колективните. Така ще постигнете много по-бързи и качествени резултати. Възможно е нови перспективни планове и проекти да стимулират вашата активност и да ви подтикнат към решителни стъпки, но следва да помните, че всяка информация получавана сега, трябва да бъде детайлно проверена, преди да се превърне в мотив за действия.

Здраве, хранене и красота
Денят е неблагоприятен, дори опасен за експерименти със здравето и външния вид. Организма трудно усвоява и дори отхвърля нови храни, козметични продукти и лекарствени средства. Полезно е провеждането на еднодневна разтоварваща диета.Изграждащите грижи ще бъдат неефективни, но пък денят е идеален за подстригване на изтънелите връхчета на косата, подрязване на ноктите, епилация.