Имате спешна нужда да избягате от компютъра?

Проверете дали прекалявате с интернет

Компютърът ви е винаги включен, когато сте у дома, а навън проверявате профила си във Facebook от телефона на всеки 5 минути?

Сигурни ли сте, че не прекарвате прекалено много време в интернет?

Какъвто и разговор да водите, не могат да минат повече от 5 минути, преди да споменете нещо, което сте видели в нета, във връзка с темата. Пристрастен сте към поне един форум Не гледате телевизия. Не че е пропуск, но не ви остава време, а и защо да гледате, като може да видите всичко онлайн.

Всякаква технология, която не осигурява връзка с интернет за вас е безполезна. Не ползвате лампа в спалнята – светлината на монитора на лаптопа ви е остатъчна. Занемарили сте дома си. Пристрастените към интентер нямат време да чистят. Шегите ви са взети от снимки, които сте видели в интернет.

Казвате LOL. Станали сте експерт във воденето на спор. Защото какъвто и разговор да се води, винаги може да се обърне на спор, а вие сте водили хиляди такива в интернет. Изпадате в паника, когато спре интернета. Звъните на доставчика си, рестартирате рутера като луд и изпадате в пълно отчаяние, ако това продължи повече от 30 минути.

Хващате се, че казвате неща онлайн, които никога няма да кажете на живо. Зад екрана е много лесно да бъдем смели, нахакани и дори малко цинични. Правите си снимки само заради профила ви в някоя социална мрежа. Отивате на някое интересно място, туристическа атракция и т.н. и се улавяте, че веднага мислите каква ли снимка би седяла най-добре във Фейса ви. Снимате се и загубвате всякакъв интерес към въпросното място, вече имате вашата профилна снимка.