12 юни: Да не губим перспектива

Хороскоп

11-06-2014, 19:56

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Седмицата: Развръзки и дилеми

Слънце в Близнаци, Луна в Стрелец. Астрологична картина на деня

Предполагам мнозина от вас вече са усетили нарастващата възбуда, характерна за Пълнолунието в Стрелец. То винаги разгръща пред нас богатите възможности на предстоящото лято, като по този начин ни захранва с оптимизъм, желание отново, за пореден път да се открием за света, а и да открием нови светове за себе си, пробужда в душата ни позитивни очаквания, а те от своя страна подкрепят самоувереността и вярата ни в идните дни. А може би нямате точно това усещане, поради осезаемото влияние на обмена между Венера и Сатурн, който обичайно потиска усещането ни за доволство от живота, привличайки вниманието ни към липсата на онези източници, от които очакваме да ни го осигурят. Така на някои ще им липсват финансови средства, на други любов и внимание, а трети ще почувстват вътрешна неудовлетвореност поради усещането, че техните възможности и таланти не са съвсем добре оценени. Абсолютно необходимо е да не пренебрегваме тези послания,  тъй като те указват накъде е необходимо да насочим вниманието си,но също толкова нужно е да не залитаме в крайности и да не отглеждаме в себе си отрицание. Луната в Стрелец има прекрасната навик да гледа по-философски на живота и да се нагажда към обстоятелствата посрещайки ги героизъм и великодушие. Позволете и да ви научи на това!

Денят ще предостави добри възможности за тези които се подготвят за изпити и публични прояви, очакват напредък по въпроси касаещи образование, пътувания и бъдещи ангажименти. Идеи и предложения изискващи поглед към по-широки хоризонти и неизследвани възможности не са са подценяване, въпреки настояща липса на условия за тяхната реализация. Запомнете ги, ако трябва си ги запишете. Те със сигурност ще ви бъдат полезни в бъдеще.

Работа и бизнес
Днес можем да постигнем напредък по дела изискващи повече физическо натоварване. Вероятно сте ги отлагали от доста време, но сега ще можете да се справите с тях по-бързо от обичайното, при това с почти моментален резултат. Концентирайте се в дейности неизискващи инвестиция и вложение на ресурси. Възможно е да не прецените правилно потенциала си и да поемете финансови задължения, които ще ви бъде трудно да покриете.

Здраве, хранене и красота
Денят ще протече интензивно и енергично, с по-голямо физическо натоварване от обичайното, но следва да положим съзнателни усилия за да избегнем травми  и наранявания допуснати поради невнимание и прибързаност. Особено уязвими са крайниците, най-вече бедрата, колената и прасците. Възможно е изостряне на симптоми свързани със заболявания на кръвоносната система. Организмът е чувствителен към храни и напитки, затова бъдете внимателни както с качеството така и с количеството им. Погрижете се за косата-сега тя ще усвои пълноценно всички вещества от подхранващите средства.