Шок! Яна плаши да изостави детето от Петко

Красавицата е в стрес и вдигна всички на крака

Петко Димитров е страшно притеснен и търси лекарска помощ за съпругата си Яна, с която се случи нещо лошо, алармира “Клюки”. От няколко седмици насам танцьорката не е добре, а състоянието й се влошило още повече. Яна, която роди първородния си син Доменик преди по-малко от месец, дори заплашвала, че ще изостави бебето си. За този ужас в дома на Петко Димитров разказаха познати на бизнесмена, съпричастни с тревогата му.

Привидно „болестта“ на Яна не може да се конкретизира точно като болест, макар че ако не се преодолее навреме, това състояние може да доведе до такива последици не само за нея, но и за детето. Яна Акимова страда от синдрома на майките първескини, известен като следродилна депресия. Този род депресия обаче се изразява различно и в различни степени при всяка една родилка.

От известно време насам Яна не спирала да плаче, да вдига скандали и да изпада в истерични пристъпи като заявявала, че не е нормален родител и не я бива да се грижи за бебето си. Тя се обвинявала, нападала себе си, след което настроението й моментално се променяло и тя скачала срещу Петко Димитров. Бизнесменът сторил всичко, за да я кротне и да я увери, че това е временно и ще отмине, но напразно.

Семейството дори потърсило помощ от бабите, които веднага се притекли и опитали да насърчат Яна и да я убедят, че всичките й страхове са единствено на психическа основа. Танцьорката обаче настоявала Петко Димитров да бъде постоянно до не. Дори заплашвала, че ако Петко не спре да излиза, щяла да зареже малкия Доменик и тя.