Секретна снимка доказва съществуването на извънземни сред нас?

Има ли на Земята пришълци от Венера или това е поредната химера

 

Геологът Фил Шнайдер е убеден, че извънземните отдавна са сред нас. Той твърди дори, че лично се е познавал с един от „тях”. Извънземните идват от планетата Венера, твърди геологът. През 1995 г. Фил Шнайдер разпространява снимка, за която твърди, че показва един от многобройните извънземни посетители, пребиваващи на Земята

Става въпрос за мистериозния Валиант Тор от Венера, чиято възраст според Шнайдер е цели 500 години. Същият владее свободно всички известни езици и е с IQ, надвишаващо в пъти това на обикновените хора. Освен това той притежава изключително необичайни физически характеристики, сред които неестествена форма на черепа, силно развита челюст, уголемено сърце, един бял дроб, както и има по шест пръста на всяка ръка. Висок е около 1,80 м и тежи приблизително 85 кг, има чуплива коса и кафяви очи.

Шнайдер твърди, че се среща с мистериозния посетител, докато работят по тайни правителствени проекти, сред които създаване на подземни военни бази, както и такива, свързани с прословутата „Зона 51″.

Твърди се, че с Тор се срещат и двама президенти на Съединените щати – Дуайт Айзенхауер и Ричард Никсън, като за първия дори се говори, че сключва и тайно споразумение за сътрудничество с извънземни същества през 1954 г.

През 1979 г. Шнайдер работи по строителството на секретни подземни правителствени бази в Далси, щата Ню Мексико, където лично се убеждава в съществуването на извънземни. Той дори участва и в битка срещу тях през август същата година, заради което му е позволено да разкаже за тези мистериозни извънземни посетители, показвайки и белезите си от получените рани.

На 17 януари 1996 г. Шнайдер е открит мъртъв в апартамента си, а официалната версия е, че се е самоубил.