Млада американка се самоуби след скок от сграда в центъра на Бургас

Жената полетяла от осмия етаж на луксозната кооперация

Млада американка се самоуби, след като скочи от една от най-модерните жилищни сгради в Бургас. Жената полетяла от осмия етаж на кооперацията, намираща се на булевард „Демокрация”. Луксозната сграда е в непосредствена близост до Краставицата и Пантеона в Морската градина. 

Инцидентът е станал преди няколко часа пред очите на много свидетели, тъй като във въпросната сграда има механа, а жената буквално се е размазала пред входа на заведението. Живущи в района разказаха за Burgasutre.bg, че 30-годишната американка била женена за бургазлия. Семейството се преместило в луксозната сграда преди по-малко от година. 

От полицията съобщиха, че инцидентът е станал към 18:35 часа, а причините за него са в процес на изясняване.

Това е трети подобен случай от началото на годината в морския град. Първо 16-годишната Мелица сложи край на живота си на 21-ви март, скачайки от 12-ия етаж на блок в комплекс "Славейков". Всеизвестен е случаят с 24-годишната медицинска сестра Валентина Иванова. Младата жена се хвърли в морето на 15 април. Тялото й обаче бе намерено преди 10 дни, което породи множество спекулации относно причината за нейната смърт.