ГЕРБ е партията на бъдещето. Бъдещето на България е в Европа

ГЕРБ не залага на платената медийна реклама, а на индивидуалния контакт с избирателя

Изключително важно е да отидем и да гласуваме в неделя, за да можем сами да ръководим бъдещето си. В противен случай определени политически сили ще предопределят пътя на България чрез купени гласове. Това каза кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Паунова по време на разговорите си със столичани в парка „Заимов“. „Всички млади и активни хора, които се колебаят, които са загубили вяра в политическата система, нека се запознаят с отбора на ГЕРБ, воден от Томислав Дончев – изключителен професионалист, доказал себе си на много ръководни длъжности. Нека направят информирано гласуване, за да се убедят, че не всичко е загубено“, категорична беше Паунова. Тя подчерта, че ГЕРБ е партията на бъдещето, чиято основна задача е да осигури просперитета на България в Обединена Европа.

Ева Паунова посочи, че ГЕРБ не залага на платената медийна реклама, а на индивидуалния контакт с избирателя. „Пропътувахме над 6 -7 хил. км., срещнахме се с хиляди хора. Знаете ли, хората се нуждаят от простички неща. Това, от което те се вълнуват, са работни места и възможност за техните деца и внуци да останат в България. Но, за съжаление, е трудно изпълнимо в ситуацията, в която се намира България, особено през последната една година – безработицата нараства, нови работни места не се осигуряват“, обясни Паунова. Според кандидата за евродепутат в последната година има най-много фалирали фирми в България, в сравнение с предходните.

По думите на Ева Паунова това, за което е пропагандирало правителството само преди година – 250 000 нови работни места и ръст на икономиката, не се е случило. „Това е поредното доказателство, че партии като БСП, ДПС и Атака залагат не на реални резултати, а на популистки обещания, които никога няма да бъдат изпълнени. Ние се борим с популизма, защото, когато всички предлагат фалшиви политики, е трудно да се води реален дебат“, подчерта Паунова. Тя бе категорична, че България се нуждае от истински европейски дебат за това какви реформи са нужни на страната ни и за това как Европа може да помогне това да се случи. „Такъв разговор не се проведе, защото настоящите управляващи избягаха от него, за да не си проличи тяхната некомпетентност. В ГЕРБ сме доказали, че сме хора, които работим за развиването на националните ни приоритети. Ние доказахме, че можем да градим България. Дадохме изпълними обещания и го направихме. Подкрепете бъдещето на България в Европа с номер 18 на 25 май!“, призова Ева Паунова.