Бившата на обвинен в убийство: Боят няма нищо общо с обичта!

32-годишната Цонка живяла с Ирхан Камбур 17 години и му родила 7 деца

Едва на 32 години, Цонка Емилова живяла с Ирхан Камбур цели 17 години – от 1995 до 2012 г. През това време му родила 7 деца. Разделили се, защото при гурбета си във Франция Ирхан имал друга приятелка, а когато се върнал в Пловдив, завъртял още две нови гаджета. Цонка не могла да понесе мъжът й да ходи с други жени и да слуша клюки, та му вдигала скандали. Тя викала, а той й удрял шамари. Но въпреки плесниците, двамата се обичали, заяви днес в съдебната зала по време на процеса срещу Ирхан Камбур напусналата го вече Цонка.

Ирхан Камбур е подсъдим по обвинение, че умишлено е убил 3-годишния Асен, като убийството е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост. Пловдивското обвинение не е първото за домашно насилие и побой в кариерата на Ирхан. Когато преди години бил във Франция, тамошната му приятелка го издала на властите, че я бие. Съдили го и го вкарали в затвора, а след като изтърпял присъдата си, се върнал в Пловдив. Тук имал още 1-2 гаджета, които въртял паралелно с жена си Цонка. Тя пък много го ревнувала и често му вдигала скандали, които обикновено завършвали с няколко шамара. В същото време обаче Ирхан не й бил посягал, защото „шамарите не били бой, а те се обичали”.

Делото продължи в следобедните часове с разпити на вещите лица. Процесът срещу Ирхан Камбур е насрочен и за утре. Той продължава да отрича вината си и да твърди, че Асен е убит от своята сестра Диана, която по онова време е била приятелка на подсъдимия.