Кандидати за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Разград

Кандидати за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Разград на 13.05.2014 г. (вторник). В 12:00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Асим Адемов ще се срещнат с жителите на село Беловец, Община Кубрат в клуба на ГЕРБ, ул. „Васил Левски“ 49.

Те ще бъдат придружени от областния координатор на партията и народен представител Валентин Василев. В 12:50 часа Томислав Дончев, Андрей Ковачев и Асим Адемов ще разговарят с избиратели в кафе „Централ“ на площад „Възраждане“ 2, град Кубрат. В 13:50 часа кандидатите за евродепутати ще посетят храм „Успение Богородично“ в село Медовене. В 14:45 часа Дончев, Ковачев и Адемов ще се срещнат с възрастни хора от пенсионерски клуб „Хан Аспарух“, град Исперих. В 16:05 часа Томислав Дончев, Андрей Ковачев и Асим Адемов ще се срещннат с граждани в конферентната зала на хотел „Централ“ на бул.“Бели Лом“ 40, град Разград.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Разград.

В изградена предизборна шатра на площад „Ларго“ в града Томислав Дончев, Андрей Ковачев и Асим Адемов ще представят пред гражданите основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.