Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ ще се срещнат днес със столичани

Със софиянци ще разговарят Андрей Ковачев, Ева Паунова, Георг Георгиев и Августина Цветкова

На 9 май, в Деня на Европа, кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев, Ева Паунова, Георг Георгиев и Августина Цветкова ще проведат редица срещи в Столична община.

От 12:30 часа вторият в листата на партията Андрей Ковачев ще разговаря с граждани в предизборна шатра, разположена на площад "Славейков". По същото време Августина Цветкова ще присъства на курбан за здраве в село Герман. От 13:00 часа в село Казичене Георг Георгиев ще бъде гост на празничен курбан.

Андрей Ковачев ще се срещне със столичани пред Народния театър „Иван Вазов“ от 14:00 часа. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Паунова ще отговаря на въпросите на гражданите на пилоните на НДК, също от 14:00 часа.

След 17:00 часа Георг Георгиев ще присъства на открита приемна за граждани, намираща се пред МОЛ Сердика. От 18:30 часа Ева Паунова ще се срещне с артисти в къщата-музей на Дечко Узунов на булевард „Драган Цанков“ 24.

Последната си обиколка на Столична община кандидатите за евродепутати направиха с помощта на своите велосипеди, с което дадоха екологичен пример на софиянци, както и идея за по-бърз начин за придвижване.