Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ ще посетят област Ловеч и Плевен

Кандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ ще посетят Област Ловеч в на 09.05.2014 г. (петък). В 10:00 часа заместник - председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов и кандидатът за евродепутат Мария Габриел ще посетят Център за настаняване от семеен тип в град Луковит, ул. „Неофит Рилски“ № 4. Те ще бъдат придружавани от областният координатор на ГЕРБ-Ловеч и народен представител Николай Нанков. В 10:20 часа Цветанов и Габриел ще се срещнат с персонала на ЦДГ „Червена шапчица“, ул.“Никола Йорданов“ №3, гр. Луковит. В 10:45 часа Цветан Цветанов и Мария Габриел ще разговарят с граждани в хотел Дипломат Плаза, ул. „Димитър Талев“№2.
В 12:05 часа Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ Томислав Дончев и Мария Габриел ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията в салона на обществената администрация в град Тетевен, пл. „Сава Младенов“ №9. В 14:30 часа заместник-председателят на ГЕРБ и кандидатите за евродепутати ще разговарят с избиратели на площад „Възраждане“, град Троян.
В 17:10 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Ловеч.  В изградена предизборна шатра на площад „Екзарх Йосиф Първи“ в града Цветан Цветанов, Томислав Дончев и Мария Габриел ще представят пред гражданите основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.

 

Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ ще посетят Област Плевен на 09.05.2014 г.(петък). В 19:15 часа заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, водачът на евролистата Томислав Дончев и кандидатът за евродепутат Мария Габриел ще присъстват на концерт на Плевенската филхармония „Европа в танци“ по повод Деня на Европа, който е органзиран от ГЕРБ-Плевен. Събитието ще се състои в зала „Катя Попова“. Те ще бъдат придружавани от народните представители Цецка Цачева и Владислав Николов.
В 20:00 часа Цветанов, Дончев и Габриел ще се разходят по централната градска част на града. В 21:00 часа заместник-председателят на ГЕРБ и кандидатите за евродепутати ще посетят МОЛ “Панорама“, намиращ се до Централната автогара.