Ева Паунова: Европа излезе от кризата благодарение на политиката на правителствата от ЕНП - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Ева Паунова: Европа излезе от кризата благодарение на политиката на правителствата от ЕНП

07 май 2014, 15:26 | BulgariaUtre

Тези избори са ключови за България

Българските приоритети могат да бъдат реализирани само когато сме част от обединена Европа. Европа  подкрепя България и дава много на нашата държава, но в същото време можем да запазим нашата идентичност. Това каза кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Ева Паунова по време на среща с граждани в София, в която участваха още кандидатите Андрей Ковачев, Георг Георгиев и Августина Цветкова.  По думите на Ева Паунова тези избори са ключови за България. „Често казваме, че изборите са ключови, но на тези трябва да поставим специален акцент. Предстоящите евроизбори са важни не само заради политическата ситуация в България, но и заради случващото се в Европа през изминалите години – начинът, по който Европа излезе от кризата, благодарение на политиката на правителствата от ЕНП. Трябва да дадем своя глас за Европа, да изберем Европа”, подчерта Паунова.
Кандидатът за евродепутат  Георг Георгиев призова гражданите да излязат на 25 май и да гласуват. „Важно е гражданите да разберат, ние сме доказали, че ГЕРБ е силният глас на България в Европа и на Европа в България. Ако искаме да се задълбочи тази тенденция по европейска интеграция, ако искаме да бъдем част от интеграционните процеси в Европа, ако искаме да продължим по този път на прогрес, който показахме през тези три години и половина по време на управлението на ГЕРБ, то считаме, че е важно на тези избори българските граждани да дадат своя глас за ГЕРБ”, каза още Георгиев.
Срещите на кандидатите за евродепутати в столицата продължават през целия ден. Следващите места са площад „Патриарх Евтимий”, площад „Света Неделя”и пред „Сити Център София”. Между отделните срещи те ще се придвижват на колела. „София има чудесно вело алеи, времето е прекрасно и мислим, че това е един добър и екологичен начин – и да спортуваме и да запазим околната среда”, каза Ева Паунова.Коментари (1)

Потребител
Кирил Стоев
Още една смръдла,която дрънка глупости! Нямаш ли телевизор?-вампир такъв,да се информираш че кризата не само че не е преминала,ами даже се е задълбочила...Те това са кандидат-лапачите,за евродепутати.Неспособни да мислят със собствените си"глави" и даващи мило и драго за пари и ако може и за малко власт...Всички сте една проба Изроди-предатели!
07 май, 17:35 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета