Лицемерие! Николета поздрави Венета за рождения й ден

Нарича я с галени имена

Постъпката й е повече от лицемерна, изригнаха във виртуала, предаде Kliuki.net.

Двете си развалиха отношенията, когато Венета си позволи да коментира разпадналия се брак на Божинови.

Николета

„Горещата” водеща издаде, че тогава Николета съмнително разпитвала за Ники Михайлов, по когото явно още тръпне… Злите езици дори я свързваха с афера с него.

Впоследствие пловдивчанката стана медийна звезда. Тя започна да се подвизава като лице на Поверително от NL и се обяви за най-гледания тв таблоид.

Николета

Разбира се, това ядоса Венета Райкова, която непрекъснато правеше отчет на рейтинга си и доказваше, че няма кой да я засенчи.

Обаче Николета не спря дотук. Тя редовно подхвърляше заядливи реплики към Венета, при това от ефира на предаването си. Демонстрациите й бяха точно с цел да я унижи.

И сега изведнъж се сеща за рождения й ден и й честити повече от мило… Странната й постъпка се превърна в повод за оживени коментари. Някои го намират за благородно, други за пълна излагация.

„Не може да се мазни и да я нарича Вени, при условие, че все я хапеше от екрана! Как му се вика на това?!”, „Николета сигурно се опитва да стопли пак приятелството си с Венета, но защо ли?!”, гласят реакциите след нейния пост.