Венета Райкова празнува рожден ден в Париж

Блондинката от Повово замина за Франция, за да посрещне там 40-ия си рожден ден

Венета Райкова не пропусна да се изфука във Фейсбук, че е на семейна екскурзия в Париж. Водещата на „Горещо” по Нова тв отлетя за френската столица заедно с мъжа си Тишо и със сина си Патрик на 1 май.

Блондинката от Повово замина за Париж, за да посрещне там 40-ия си рожден ден. Според поверието 40-годишен юбилей не трябва да се празнува, а суеверната и вярваща на врачки Венета Райкова побърза да избяга от България с мъжа и с детето си, за да не й се налага да черпи.

Фукните на Венета в социалната мрежа обаче изнервиха част от виртуалните й приятели от Фейсбук.

„Гледам, гледам, и не вярвам на ушите си! С голямо нетърпение очаквам да покажеш какво си изакала след като си се нахранила….Вени,с най-приятелски чувства ти казвам – спри! С врачките, с ходжите, с магиите, не дърпай котката за опашката, защото Николета ти диша във врата! Бъди себе си и не позволявай на никого да те манипулира и да те прави смешна. Стигнала си до много високо ниво. Не го губи с такива смешници. Ти знаеш кои са. Ако искаш – изтрий ме – няма да ти се обидя. Но нека да ти светне лампичката. Прекаляваш!”, е написала Юлия Ковачева на стената на тв водещата.