Със стотици балони ГЕРБ-Видин даде старт на предизборната си кампания

"Давайки гласа си за ГЕРБ, ние гласуваме за европейското бъдеще на България", заяви народният представител Владимир Тошев

ГЕРБ-Видин даде старт на предизборната си кампания за избори за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г. Членове на младежката организация на партията пуснаха в небето над Видин стотици балони.

В катедралния храм "Св. Димитър" бе отслужен водосвет за успешна кампания и изборна победа. На събитието присъстваха областният координатор и народен представител на ГЕРБ - Видин Владимир Тошев, кметовете на общините Кула и Димово Владимир Владимиров и Лозан Лозанов, представители на общинските ръководства на областната структура и членове на партията.

"Изборите на 25 май са избори за България. Давайки гласа си за ГЕРБ, ние гласуваме за европейското бъдеще на България", каза Владимир Тошев.

Сред най-развълнуваните на събитието бе 18-годишната Радослава, която на 25 май ще гласува за първи път. Ради е и един от най-младите членове на младежката организация на ГЕРБ - Видин.