Нека споделяме снимката на Валя всеки ден, докато тя се прибере…

За семейството на младата жена има надежда, че тя е жива и здрава и, че ще се върне при тях отново

Валя е в неизвестност повече от 4 денонощия , нейното семейство не знае къде е и защо не се прибира у дома. За всички в този момент е останала само надеждата, че тя е жива и здрава и, че ще се върне при тях. Всички те, но и ние не спираме да споделяме нейната снимка с надеждата някой да се обади и да предостави някаква информация. Не може да останем безучастни към този случай на изчезнала безследно млада жена, защото ние всички излизаме, нашите деца излизат и може утре ние да не се приберем у дома или някой от нашето семейство ..тогава ще тръпнем, ще броим минутите, ще спират сърцата ни, ще се надяваме всички, ще се молим за чудо, както днес семейството на това момиче се моли.
От дни приятелят на красивата жена, Валентин се обръща към всички нас / вас с молбата да не спираме да споделяме снимката на Валя докато тя не се върне у дома. Семейството на Валя, Той, и всички техни приятели няма да се откажат и ще се борят до край, нека мили хора ги подкрепяме в тези трудни за тях дни.

Ето и какаво е написал във Фейсбук страницата си приятелят на Валя, Валентин Георгиев:

“МИЛА МОЯ ВАЛЕ. МОЛЯ СЕ ЗА ТЕБ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, СКОРО ДА СЕ ВЪРНЕШ, ДА ТЕ ВИДЯ УСМИХНАТА, ДА ТЕ ПРЕГЪРНА СИЛНО И ДА ПРОДЪЛЖИМ ЩАСТИЕТО КОЕТО ИМАХМЕ. ОБИЧАМ ТЕ!“ – Валентин