Приятелят на изчезналата Валя: Моля Ви, имам нужда от вашата подкрепа и помощ да я намерим!

Отчаяният мъж вече четвърти ден не е на себе си

Валентин Георгиев, приятел на изчезналата 24-годишна Валентина Иванова призова отново всички, които имат и най-малката информация за младата жена да помогнат. Мъжът отчаяно търси приятелката си вече четвърти ден. Родителите и близките на Валентина  не са на себе си. Вчера Валентин апелира  във Фейсбук, който може да помогне за откриването на любимата му. „Моля Ви,имам нужда от вашата подкрепа в помощ да я намерим“, написа на стената в профила си отчаяният мъж.

Валентина Георгиева е от Бургас и живее в кватал Лозово. Жената работи като медицинска сестра в частен стоматологичен кабинет. На 15 април т.г. около 23,30 е слязла от такси пред морската градина в района на "Гъбката". Валентина е пътувала в таксито сама. Тръгнала е в посока Морското казино. От тогава следите и се губят.

Прегледани са записите на всички охранителни камери, които са поставени в Морската градина. Разпитани са приятели, близки, семейството на Валя, казаха разследващи. Вчера те информираха, че случаят е разкрит в детайли. Констатирано е, че не се касае за умишлено престъпление, вътрешен или външен трафик. Повече подробности обаче бяха отказани, заради молба на родителите на изчезналата.

Приятелят на валя, Валентин Иванов работи в МВР. Отношенията с приятелката му били блестящи. Даже замисляли скоро да правят сватба. Отчаяният мъж вече четвърти ден не е на себе си.