Красавицата Валя се хвърлила в морето отчаяна, че няма да има деца?

Хранителни добавки съсипали организма й

Изчезналата Валя Иванова от Бургас най-вероятно се е самоубила. 25-годишната красавица от Бургас се хвърлила от един от мостовете на морския град заради проблеми, в резултат на употребата на хранителни добавки, които съсипали организма й. Девойката е работила като медицинска сестра в зъболекарски кабинет, пише razkritia.com. Разследващите обаче отричат версията да е имала любовна връзка с младия и хубав зъболекар. Той имал стабилен брак, а съвсем наскоро, на 31 март станал татко. Валя имала сериозна връзка с пътен полицай. С приятелят й изчаквали да приключат с ремонта на етаж от къщата му, за да вдигнат сватба.

Друга огромна тревога е имала младата жена, която тревога я тласнала и към фаталното решение да сложи край на живота си. При продължителния прием на хранителни добавки с неизяснен регламент, хормоналните нива в организма й са паднали до критичната точка и заради това Валя нямало да има деца. Анаболите красавицата взимала, за да извайва прелестните си форми. Фактът, че няма да може да забременее, я тревожел изключително много и затова тя посетила психиатър, който й изписал силни успокоителни. Лекарствата явно не са помогнали, твърди близък на хубавицата.

Валя тренирала усилено. Всяка сутрин тя е бягала няколко километра покрай крайпътните ниви. За спорта я запалил нейния приятел полицай, също маниак на тема здраве и стройно, изваяно тяло.

Зъболекарят описва красавицата като изключително интелигентна и отговорна. Със своя приятел полицай имали страхотна връзка. Въпреки някои твърдения в публичното пространство, Валя е била в перфектни отношения и със своите родители. Бащата бил разумен и интелигентен човек. Валя и майка й, която е в Австрия, често разговаряли по телефона. Между двете имало много силна връзка.