10 април: В свободен режим

Слънце в Овен, Луна в Лъв-Дева

Утрото в четвъртък може би ще поохлади вчерашния ентусиазъм, заставяйки ни да се съобразяваме с пречки и условия произтичащи както от външни обстоятелства, така и от вътрешна неувереност. С външните обстоятелства вероятно ще се наложи да се съобразим, но вътрешните си състояния ще следва да преодолеем сами. Неувереност, плахост, страх от провал или отхвърляне, могат доста да затруднят както деловите ни намерения, така и личните взаимоотношения, където подобни състояния ще станат пречка пред свободното изразяване на чувства, мисли и емоции. Сдържаността от своя страна, независимо дали е мотивирана от вътрешни противоречия или външни обстоятелства, ще бъде възприемана от околните като проява на апатия, студенина и безразличие, така че си струва да положим усилия за да не поставяме близките, а и себе си в неловка ситуация. Още повече че днес и утре Венера и Нептун обвързани в тясна прегръдка, ни предоставят всички условия да се насладим на романтика, чувственост и дълбока душевна близост.

По голямата чест от деня ще премине в свободен режим затова е препоръчително да се въздържаме то конкретни планове за него. В сутрешните часове ще се налага да отговаряме на претенции и предизвикателства идващи отвън, а в следобедните Луната ще се движи без курс, който ще наложи принудителен престой в делата и текущите ситуации.

Работа и бизнес
Вероятно ще се наложи да отстраняваме допуснати грешки или да отстраним пропуски появили се поради липса на време или внимание. Не отминавайте забележките към работата си с гордост и пренебрежение. Критиката вероятно е градивна, а оценката и препоръките вероятно ще ви помогнат да повишите ефективността и да постигнете по-добри резултати. За следобедните часове планирайте рутинна работа, неизискваща големи усилия и задълбочено внимание.

Здраве, хранене и красота
Ефективни ще бъдат всякакви действия насочени към подобряването на здравословния статус и имиджа. В случай че имате конкретни здравословни проблеми или нужда от профилактика, лечение и възстановяване, разумно е още от днес да планирате за следващите дни посещение при специалист, изследвания или процедури. Препоръчително е също така да постепенно да ограничим храната, особено онези, които се нуждаят от диета.