Слава Севрюкова: Турция може да ни отнеме части от България?

"В периода 2017-2018 година начело на България ще застане жена - тогава ще се оправим"

Прероденият Давид и жена ще оправят България, но Турция може да ни отнеме части от страната, ако не се вземат мерки. Това разказа в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия изкследователят й Христо Нанев.

"В периода 2017-2018 година начело на България ще застане жена - тогава ще се оправим", предрича ясновидката Слава Севрюкова. Нанев има подозрения коя е жената. Тя също била феномен. Била скрита, скромна, притеснява се от журналистите - от руски произход.

Тя щяла да съветва мъж, в чието тяло живее прероденият Давид."Преродения библейски Давид ще промени съдбата ни. Когато се появи той, тогава България ще стане Швейцария на Балканите", разказва писателят.

Христо Нанев напомня, че Слава е сравнявана с Ванга. Но действително била много по-силна от нея. Самата Ванга го признала приживе. Те обаче никога не са мерили сили - подкрепяли са се. Севрюкова не влиза в транс, тя директно създавала контакт с други измерения. Сбъднатите й предсказания са много. Едно от тях е завръщането на Симеон Сакскубурготски в България. Друго нейно "опасно" предсказание е, че има вероятност от отцепване на части от България към Турция. Това обаче може да се предотврати, ако се вземат мерки, посочи Нанев.