Зловещо предсказание на Ванга! Ще се лее кръв през май 2014

"Ония горе ке паднат доле, ке паднат в кръв" - истина или провокация?

"Кръв, много кръв виждам в София през май 2014. Ония горе ке паднат доле, ке паднат в кръв. Над 100 човеци ще загинат по улиците", пророкува Ванга.

Тези предсказания са направени от българската пророчица Ванга 2 години преди тя да почине, твърди украинският пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко. Той е записал сензационната прогноза на баба Ванга за България, съобщи руското радио "Украйна", базирано в Киев.

Преди няколко години Лубченко вече обнародва част от записките си, в които е стаил безценна информация под формата на пророчества за България, Русия и цялото човечество. Сега на бял свят излиза конкретна прогноза, визираща нашата страна и настъпващата 2014 г.

Все пак можете да подложите на съмнения твърденията, тъй като е възможно това да е опит за спекулации.

Факт е обаче, че ако известната българска пророчица е изрекла тези думи, те днес звучат повече от стряскащо ни, на фона на задаващите се евроизбори именно през май, когато се очаква ескалация на набиращото скорост политическо напрежение у нас. Предстои да видим, но дано каквото и да се случи, да няма жертви, а политиците да проявят разум...