Без Гонзо, треньор, отбор и фенове... Левски остана само с Батков!

Отложете честванията за юбилея, те ще приличат повече на панахида

Тодор Батков е на път да остане сам–самичък в Левски! Няма треньор, няма спортен директор, футболисти също е доста спорно дали има. Фенове има, но те се чудят за какво да ходят на стадиона -  мачове вече не им се гледат, най-много някои протест да спретнат.

И е нормално е да е така, като не знаеш как се прави. След загубата от Локомотив Сф адвокатът набързо обяви, че иска главите на Христо Йовов и Мариан Христов. После май размисли, но вече беше късно и на следващия мач двете легенди вече бяха в публиката.

Най-фрапантна беше сагата „Гонзо в Левски“. За да усмири феновете, Батков им предложи една от най-обичаните фигури в новата история на клуба – Георги Иванов. Това добре, но първо да се беше сетил, че емблематичният голмайстор има действащ договор с Черно море. Където в интерес на истината свърши доста добра работа. И така, през главата на босовете на „моряците“, юристът реши да се прави на мъж пред агитката и да слага победоносно масата за пир без да пита дали кръчмата изобщо е отворена!

Е, оказа се затворена, а вратата хлопна точно пред навирения мустак на Тодор Батков.

Опитен човек и адвокат като него не би трябвало да прави подобни грешки, но нали за това се учим докато сме живи!

Ясно е, сезонът е загубен. Юбилеят отиде по дяволите. Дори няма смисъл от организиране на чествания, защото те ще приличат повече на панахида отколкото на празненство.

Сега е моментът всички, които обичат Левски и имат някакво влияние в клуба да се съберат, някак си да се успокоят и да вземат най-правилните решения за бъдещето на любимия клуб.

Защото в момента Левски е на път да остане само с Тодор Батков! А това май никой не го иска...

За повече спортни новини, четете Sportonline.bg