Бареков лъже, крие се от съда!

Oт ГЕРБ намират поведението на „новия политик“ за истеричен политически опит да избяга от поемането на отговорност


ГЕРБ:
Дeкларация на ГЕРБ:

Oт ПП ГЕРБ настояваме незабавно самообявилият се за „нов политик с нов морал“ Николай Бареков да предостави доказателства за твърденията си, че председателят на ГЕРБ Бойко Борисов участва в схеми за пране на пари, както и че е свързан със собствеността на Нова телевизия. В противен случай ще считаме, че за пореден път Николай Бареков лъже, клевети и въвежда в заблуждение българските граждани.
От ПП ГЕРБ напомняме, че председателят на партията Бойко Борисов вече е завел няколко съдебни дела срещу Николай Бареков, именно по повод отправянето на откровени лъжи, клевети и обиди. Напомняме също, че до момента Бареков бяга от съда и не се явява на делата.
Ако и този път той не предостави доказателствата за поредните си клевети по адрес на председателя на ПП ГЕРБ, Бойко Борисов ще се възползва от законовото си право да защити името си в съда.
Намираме поведението на „новия политик“ за истеричен политически опит да избяга от поемането на отговорност, включително и съдебна. Настояваме всички намесени в скалъпения скандал на Бареков да реагират по надлежния ред, установен от законите в страната.