И час в леглото е достатъчен

Сексолозите предупреждават, че изллежаването по цял ден в леглото с любимия може да ви донесе неприятности. Обездвижването и затлъстяването са видимите страни на проблема, но по-неприятната част е психическата умора от едно такова романтично мързелуване.

Рано или късно на единия от двамата ще му писне ужасно да е в хоризонтална поза и цял ден да прави секс. Ягоди, музика, филми разнообразяват обстановката, но пак не могат да изгонят отегчението надалеч.

Специалистите препоръчват да си взимате почивка в секс маратона. Отидете до кухнята да приготвите нещо, слезте да си купите вестник, поговорете по телефона с приятел. Дребните занимавки ще се преборят с дебнещата скука и ще ви подготвят за следващи още по-добри завивки между чаршафите.

А съветът на сексолозите е, че и един час дневно е напълно достатъчен за да презаредите батериите.

 

Друг съвет на сексолозите е да оставите дамата да "командва парада".

Представителките на нежния пол са много по-продуктивни, ако бъдат оставени да дирижират сексуалната игра. Доказано е, че дамите са доста по-изобретателни в леглото. За този факт ви разказахме съвсем наскоро, позовавайки се на проучвания на сексолози. Сега ще стане дума за един простичък номер, с който да бъде извадено най-доброто от една жена по време на секса. Нещата ще се получат супер, ако мъжът в леглото ясно подскаже с действията си, че ще играе втора цигулка.

"Мъже, няма нужда постоянно да държите диригентската палка. Позволете на нежната ви половинка да бъде по-активна и да ръководи парада. В този случай няма да съжалявате, защото нежният пол умее да измисля нови и нови начини на забавления между чаршафите. Най-добрият секс в действителност е игра, в която никой не опитва да бъде пълновластен господар, не проявява егоизъм и позволява на другия да покаже най-доброто от себе си", твърдят сексолозите.