Емануела по-секси и предизвикателна от всякога в новото си видео

Клипа към песента „Не безпокойте” ще се завърти от утре по Фен ТВ

Фолк дивата Емануела е на път да взриви фолк средите с новото си видео.  В него певицата е по-красива, по-секси и по-предизвикателна от всякога.

От малкото снимки зад кулисите, които изтекоха в мрежата се вижда, че певицата се е разхубавила след развода. А, явно новият и любовник й действа толкова добре, че тя изглежда по-изкусителна и освободена от колкото преди.

Самата тя признала пред приятели, че искала песента да се казва „Разведена”, но автора на текста не се съгласил.

От вътрешни хора на снимачната площадка Bulgariautre.bg научи, че на повечето от кадрите Емануела е облечена в изкусително секси бельо. Изрязани корсети, бюстиета и жартиери допълват еротичната визия.

Действието е оплетено и отчасти предадено през обектива на загадъчен  фотограф запленен от красотата на своя фото модел. Текстът е повече от шокиращ и разказва за мръсни и палави фантазии. Златна визия и горещи пръски вода в басейн допълват парещите кадри на филмчето.

Във видеото участват и двайсетина от най-верните фенове на Емануела, събрани чрез кастинг на Фейсбук страницата й измежду  десет хиляди желаещи.

Специални гости във видеото са Елза Парини и Дона Фокс. Гримът и бижутата са дело на Мис Бони,  за изкусителния стайлинг се погрижи Тути, а режисьор на лентата е рапарът Радостин Събев – Шошо.