19 февруари: С ясна мисъл и интуитивно разбиране

Хороскоп

18-02-2014, 20:10

Снимка:

bulgaria.utre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Доверете се на интуицията си

18 февруари: Малките и големите камъчета

Астрологична картина на деня. Слънце в Риби, Луна във Везни

Сряда ще доразвие темите от предходния ден, но ще ни донесе и нови гледни точки, както и възможности да вникнем в логиката на събитията и да нагодим към нея позициите и решенията си.Ще забелязваме неща, на които до момента не сме обръщали внимание, а благодарение на това, ще осъзнаваме и причините за настъпили изменения в живота или в представите ни. И тъй като Луната все още е във Везни, голяма част от прозренията ни ще касаят деловите и интимните партньорства и взаимоотношенията в социалния кръг, с който се идентифицираме и към който принадлежим.

Възможността да погледнем и анализираме вълнуващите ни въпроси от множество различни гледни точки, може да ни посочи нови пътища за решаване на стари проблеми или постигне на отдавна желани цели. Тя ни предоставя също и шанс да урегулираме конфликтни ситуации, чрез компромис устройващ всички заинтересовани страни. Ако ви предлагат такъв, не го отхвърляйте- в близко бъдеще едва ли ще дочакате по-изгодни условия. Следва да имаме също в предвид, че капризите и безпочвените претенции, цинизмът, както и опитите да се избегне отговорността и да се прехвърли вината другиму, няма да срещнат разбиране и подкрепа. Използвайте този ден максимално конструктивно, за да отстраните ефектите на допуснати в миналото грешки, да проведете важни разговори и за всички дейности, които се нуждаят от ясна мисъл и интуитивно разбиране.

Работа и бизнес
Денят, особено в следобедните часове, е отличен за провеждането на важни преговори и уточняване на условия, касаещи делови партньорства. Имайте предвид обаче, че тази тенденция касае възникнали в миналото ситуации и хора, в чиято репутация нямате съмнения. Новите предложения и делови контакти вероятно няма да се окажат така примамливи и перспективни както ни се представят сега.

Здраве, хранене и красота
Денят е идеален за подстригване на изтънелите връхчета на косата, подрязване на ноктите, епилация. В менюто задължително трябва да присъстват ядки и най-вече орехи.Обезателно се вслушайте в нуждите и желанията на организма си - сега той може да ви подскаже нуждата си от различни вещества и минерали, като ви насочи към храна, която обичайно не присъства на трапезата ви. Полезно е провеждането на еднодневна разтоварваща диета.