Кичка Бодурова определи новите бг звезди като имитатори

Певицата планира завръщане в Бургас през лятото за кратка ваканция

Като имитатори определи известната бургаска изпълнителка Кичка Бодурова новите певци на България. 

"И най-добрия и по-възрастен Дичо ми каза:”аз просто слушам песента и я правя.Дори не знам английски!” Това са добри имитатори. Как може в един български формат да пеят повечето песни на английски. Ако те не намерят себе си, ще продължат да пеят по заведенията на морето през лятото. По време на музикалния формат, в който участвах "Мзикална академия" аз бях обвинявана от Люси от журито, че звуча по еди и същ начин.Ами нали тогава си ТИ, когато чуят гласа ти без да те видят ще кажат хората - това е той или тя. Пожелавам на младите да звучат по един и същ начин, а не да звучат като накой друг. Тогава могат да се чувстват успели в кариерата.Защото имитатори много по света", каза пред BurgasUtre родната изпълнителка, която от години живее в САЩ.

Според нея най-хубавото място, с всичките му недостатъци е България. 

"В Америка е семейството ми, бизнес, който успях да направя не с помощта на съпруг, ако някой си мислят че е така. Бизнес който ми дава икономическа сигурност. Но в България са приятелите, феновете, които ме чакаха толкова години .Някой от тях имат вече внуци. Те пеят моите песни, имам  фенове от 15 до 95-годишни. Та тази българска природа, която я няма никъде по света, калта, мръсотията, неуредените пътища, тъгата,.... всичко това е мое", категорична е Кичка Бодурова. 

През лятото тя планира да се върне в родния Бургас, където да изкара известно време с близките си и да заведе племеницата си на море.