Мъжът на Маги Желязкова я изхвърли от дома им

Без цензура

02-02-2014, 15:38

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Маги Желязкова: "Ето я истината за брака ми"

Маги Желязкова пребита от мъжа си?

Сама си мие колата пред блока, за да пести от автомивка

Маги Желязкова бе принудена да напусне луксозния апартамент на съпруга си Боби, който двамата заедно със сина им щастливо обитаваха над 10 години. Семейното гнездо е разположено в пряка близост до една от най-добрите столични локации - бул. „България".

Шикозният и просторен апартамент обаче остава в миналото на Желязкова, тъй като от близо месец насам тя се е преместила в невзрачна двустайна панелка, за която чинно плаща наем на всеки 30 дни.

Макар от години отношенията им да куцаха заради постоянните изневери и на двамата, Маги и Боби сложиха край на връзката си малко след като манекенката излезе от къщата на „Биг Брадър". Според мълвата, докато брюнетката се е вихрила пред камерите на риалити шоуто, мъжът й поддържал интимни отношения с Венета Харизанова.

Очевидно между вече бившите съпрузи е имало редица причини, заради които двамата да продължат оттук насетне разделени. Жертвата в случая обаче е Маги, която малко преди коледните празници получи честитката от съпруга си, че е време да си събере парцалките от дома му и да напусне жилището.

Тези дни папараците на Николета успяха да изловят Маги Желязкова в пълен натюрел - дни след раздялата със съпруга й. Любимата екранна партньорка на Азис сякаш се е превърнала в отчаяна домакиня. Тя често може да бъде забелязана да се прибира вкъщи отрудена с пълни пазарски торби. Свободното си време Желязкова посвещава на чистотата в дома си, и не само. Миналия уикенд, макар да бе минус 5 градуса навън, моделката изми автомобила си сам-сама.