Маги Желязкова: "Ето я истината за брака ми"

Булевард

22-12-2013, 18:39

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Маги Желязкова пребита от мъжа си?

Маги Желязкова проговори за брака си. Бившата Мисис България даде откровено интервю, в което разказа истината за отношенията си с Боби Манекена

Маги сподели безкрайно деликатни неща от ежедневието на двамата. Призна, че двамата имат много свобода в отношенията си, но не и отворен брак, в който всеки може да прави каквото си иска.

Желязкова споделя, че работата често ги държи един от друг на разстояние, но и двамата са свикнали с това. Докато била затрупана от ангажименти в столицата, лятото Боби и синът им прекарали на морето, където Манекена има хотели.

„Ние имаме 15 години брак и нещата в повечето случаи са–аз сама навън с приятелки, той е на морето. И ако това е визиране на отворена връзка, да ОК, бих го приела“, казва тя.

Желязкова е категорична, че се е научила да не съди мъжа си, нито да се опитва да го контролира. „За мен е важно, той да ми е приятел и подкрепа, а не е важно, какво е решил да направи“, категорична е моделката.

Маги признава още, че съпругът й е мъж за пример и вместо да обикаля заведенията нощем, предпочита да си стои при семейството.

„За 15 години брак, той нито веднъж не ми се е прибрал в 06:00 сутринта. Няма такъв случай–да го търся по телефона, а той да ходи някъде да пие“, споделя тя.

Маги споделя, че Боби е изключително любящ баща и много държи на него. За трите седмици, които прекара в „Биг Брадър“, той и майка й са гледали детето й.

„Какво значи отворен брак?“, пита Маги и е категорична, че за тях отворен брак не е правото на всеки да ходи, където си поиска и с когото си поиска, пише списание „Блясък“.