Две красавици от Babylon show дефилират на Miss Playmate 2014

Биляна Евгениева и Елена Кучкова обещават много сексапил на публиката

Днес в новия Bedroom Premium Club в столицата ще се проведе дългоочаквания финал на конкурса Miss Playmate 2014. Прави впечатление, че сред изкусителните красавици има две момичета от един и същи балет – еротичното шоу Babylon show. 

Освен че е известно с пищните си представления, шоуто е и инкубатор на забележителни участнички в надпревари по красота.
Биляна Евгениева нашумя този месец със слуховете, че е новата изгора на вратаря Ники Михайлов. Впоследствие перничанката категорично отрече истинноста на тази информация.
Биляна вече има една титла от подобен конкурс – наскоро тя спечели първото място във формата „Miss Plazza”. Ценителите на женския сексапил са захласнати по перфектните мерки и изваяното тяло на Биляна и с нетърпение очакват финала на конкурса.
Другата представителка на Babylon show – Елена Кучкова, е родена през 1989 година и е в балета от самото му създаване. Тя искрено се надява на успех, макар че зад себе си няма скъпоплатени имиджмейкъри и богати спонсори, както сама заявява. Макар и твърде млада, дамата добре знае, че подобни изяви са до време, затова си пожелава за в бъдеще собствен бизнес и семейство с много деца.
Модерната формация Babylon show съществува от четири години, а мениджър на красавиците е Марияна Руменова.
Тя организира участия на балета в най-престижните клубове в България, с дефилета пред отбрана публика в луксозна обстановка.