Николета не е плеймейтка, а съпруга и майка

Божинова бясна от слуховете, че тя е разделила Алисия и Михайлов

Преди броени дни Алисия и Ники Михайлов официално обявиха края на своята връзка с отворено писмо до медиите. Добрият тон на написаните редове обаче оставиха много загадки и съмнения защо се разделят като до последно твърдяха, че между тях всичко е по мед и масло.

Естествено тръгнаха и слуховете, свързаха вратаря на националния отбор с различни моделки. Той пък изригна, че имал вкус и помоли иронично медиите поне да му избират по-красиви жени.

Една от най-горещите клюки е, че Алисия е хванала, че любимият й се среща с неговата бивша изгора и настояща жена на Валери Божинов - Николета Лозанова.

Самата Николета е бясна от тръгналите спекулации и веднага опроверга плъзналите информации.

"Чудя се дали да се обидя на жълтите медии за интригите, в които ме замесват или да им вляза в положението, имайки предвид, че те гонят сензацията, а от опит знаят, че ако ще и с цял харем да свързват Ники Михайлов, ако не присъства и моето има, все едно съобщават, че слънцето изгрява от изток. Реших обаче да бъда над нещата и този път да не се впечатлявам от пошли сензации, но и не мога да остана безмълвна, при условие, че засягат семейното ми положение. Само искам да напомня, че вече не съм просто плеймейтката Николета, но съм и съпругата на Валери Божинов и майка на дъщеричката ни Никол. Бъдете така добри да не ни замесвате в интриги, а и оставете Ники Михайлов да бъде щастлив по свой си начин", написа тя във Facebook.