Доскорошен лидер на Атака – Плевен вече шеф във ВМРО

Кирил Тодоров вече е зам.-председател на общинската организация на ВМРО

Бившият областен лидер на „Атака” за Плевен инж. Кирил Тодоров вече е зам.-председател на общинската организация на ВМРО.

Решението е от вчерашната общинска конференция на партията. По време на партийната среща д-р Калин Поповски е утвърден и за председател на общинската организация, а за секретар е избрана Аня Христова. За промените днес в Плевен съобщи първият човек на войводите в България Красимир Каракачанов.

„През последните 6-7 месеца се оглеждах в пространството и разбрах, че единствената патриотична партия, която отговаря на моите виждания, е ВМРО. Смятам, че с моя опит, натрупан в продължение на 8 години партийна работа, ще бъда полезен. Знам и съм сигурен, че тази партия върви напред. Радвам се, че съм намерил своето ново място. Официално вече съм член на ВМРО. Изборът ми е категоричен”, обяви инж. Тодоров.
В момента той е общински съветник. „Независим общински съветник съм и се чувствам такъв още от преди парламентарните избори. Категорично, ясно и точно аз съм член на ВМРО, което означава, че ще работя за тази партия, респективно и в Общинския съвет, поясни бившият първи човек от партията на Волен Сидеров в Плевен. Няма да се провежда специална процедура в Общински съвет - Плевен, защото досега „Атака” имаше в местния парламент двама съветници, и по този начин тя не представлява отделна група.
„Инж. Тодоров е знакова фигура в Общинския съвет и не случайно е избран и в общинското ръководство на нашата партия. Община Плевен има доста проблеми и чрез присъствието на инж.Тодоров в местния парламент, ВМРО ще се опита да помогне за решаването им“, коментира председателят на общинската организация на ВМРО д-р Калин Поповски.
Предстои разкриване на приемна на Кирил Тодоров в централата на ВМРО-Плевен.

 

Вижте още новини от Plevenutre.bg