Новият прякор на Черната Златка: Изнудвачка!?

Лео се оплака от Златка и Борис Христов, че го изнудват за пари

Кой каза че времената на рекета са отминали?

Изнудването си е рекет, дори замаскирано като "благотворителност".
Черната Златка и лансирания от нея Боби (Борис Христов) изнудват съквартирантите от „ВИП Брадър" за пари, уж за лечението на моториста, който е парализиран, гръмнаха он-лайн изданията и социалните медии. 
В техните мрежи попаднал Лео, който решил да дари 10 процента от хонорари си от предаването за лечението на 26-годишния Борис Христов. По изрично негово желание благородния му жест останал скрит от публиката, както изискват правилата на истинската благотворителност. Веднага след излизането си от къщата обаче той бил атакуван от Боби, чието приятелство в социалната мрежа Фейсбук лекомислено приел, с напомняне, че чака пари. Тонът бил доста нелюбезен и укорителен, което смутило италианеца. Масло в огъня доля и Златка, която в телевизионно интервю директно обвини Лео, че не изпълнил обещанието си и дори не си вдига телефона. Тя използва почти всички медии, включително и личната си страница във Фейсбук", за да се оплаче, че Лео не е дал обещаните средства. Стигна до там дори да го нарече „лъжец" и „лицемер".
За vsekiden.com Лео споделя: "Още не бях видял семейството си, а Златка и Боби ме притиснаха и започнаха да ме обвиняват в двуличие и лъжа" и допълва  „Потресен съм! Та аз още не бях получил хонорара си, нямах време да се видя със семейството си. Бях подложен на невероятен натиск, страшно обиден за мен".
Благотворителността е съкровен акт. Важно е да даваш от сърце и да си щастлив от това, че помагаш, а не да си правиш PR на гърба на някого.  
Отношението на Златка Димитрова и Борис Христов към Лео е недопустимо.
В мрежата усилено се коментира, че приятелят на Златка Миро е закъсал с плащанията към партньори само и само да угоди на прищявката на "изнудвачката" да се занимава с благотворителност. Източник, пожелал да остане анонимен твърди, че Миро го е "запалил" с немалка сума и от месеци се крие и не си вдига телефона.

Благотворителността е мисия и призвание на всеки човек, но когато се прави показно и с цел да урони чужд престиж, не би следвало да я наричаме благотворителност.